joi, 24 noiembrie 2011

Lacrimi de transpiraţie


Simţiţi?este beat-ul atât de puternic incât îmi simt inima vibrând pe fiecare rază de sunet ce-mi luminează gândul şi creierul.
Cei doi nu se mai opreau din sorbirea puternică din priviri,ce le seca sufletul de aburii fumului.Rezistau,totuşi,tentaţiei si nu-şi puteau decât imagina priviri dezbrăcându-i uşor de materia cenuşie ce le stătea în calea atingerii carnale.Luminile crescânde îi dezbrăcau uşor de inhibiţii şi se apropiau tot mai puternic.Ca printr-un fascicul de lumină în care au fost invaluiţi...un sunet respirând uşor orgasmic la urechile lor...s-au atins.
Trupurile lor s-au lăsat pradă fiorilor tremurânzi şi pentru o clipă au fost hipnotizaţi trecând de la trăiri inutile la simţiri pasionale şi dorinţe obsedante.
Li s-a părut că a durat o viaţa...dar situaţia n-a fost aşa critică.Altfel....li s-ar fi oprit inimile şi pe chipurile lor reci şi vineţii s-ar fi citit zâmbetele sincere ale sufletelor confruntându-se cu dualitatea divină.
Lacrimile de transpiraţie amestecate cu sclipirile din pupilele lor dilatate de la atâtea trăiri ameninţătoare...două fiinţe umane n-ar fi putut percepe condiţia spirituală ce le-a fost dată.
Cu toate astea,nu am lăsat creionul jos şi am continuat.Pe bună dreptate că a fost un deja vu..

Niciun comentariu: