miercuri, 8 februarie 2012

Peninsula frageda


Cine spune ca lumea are incapacitatea sa faca o revolutie generala si longitudinala,miscand sufletele purtatorilor de virusi?"Prosti,dar multi."Singura realizare ar fi un al 3-lea razboi mondial care sa ne realizeze ecografia necesara.Labirintul in care cobaii deprimati isi au represiunile mortuare are la baza marea dezgolire a mintilor celor inalti.Scepticismul este cuvantul de ordine adresat cadavrelor lasate in paragina vietii.
Imi citeste oare cineva articolele?Adica,as putea sa scriu ce vreau,sa injur cat vreau,sa satanizez lumea,ca nimanui nu i-ar pasa.Braila.
Probabil secventa in care eu tratez lumea ca pe o pata de culoare neagra presarata pe glob,ar avea eficienta maxima,daca voi protestati la fiecare fulg de nea cazut.Pornesc aceasta lupta funebra din momentul 1,la kilometrul 0.Timisoara.
Portocale,lamai,vitamne...cui ii pasa?Cetatenii au o agreabila parere despre iguane si miriapozi.Ceea ce consta in absolut este tot.Suferinta de care dau dovada ma apasa si-mi provoaca scarba pentru cei ce au mintea inexistenta.Buna dimineata,Mos Craciun!
Postez pt ca vreau,cititi pt ca vreau,traiti pt ca nu-mi pasa.Ideile mele nu sunt de vanzare.
pam-pam

Niciun comentariu: