marți, 27 martie 2012

Albina constipata



Concep orice lucru ca pe un imens si indiscutabil gol al corelatiei umane si disperate.Plang cu lacrimi cristaline peste campurile verzi ce va sa vie.Indiscutabil, "de ce-"ul apare printre doua sticle de bere si un pariu din care,aparent poti castiga ..orice!Inimaginabila mea gandire este responsabila cu soptirea unor cuvinte frumoase..chiar daca.Pastram totusi o nota de mister in cautarile sufletului stins.
Procedura este simpla : se iau doua suflete,se incing la foc mic si se pun zambete dupa gust.Nici asa nu-i bine,fred?Moz fiind culoarea starii de ordine,ma ambitionez a spune ca starea de fericire poate fi atinsa.Pornesc,cu sau fara voia ta,in cautarea starii absolute de extaz,ma inclin ei si sunt gata sa fiu sclava ei.
Un suras se iveste pe fata ta imaculabil de abraziva..doar ti-am zis ca imi place!Posibil..un calator din departari ne va da vestea ce asteptata.Sentimentul de mirare ne imbratiseaza in fiecare clipa a intrevederii noastre.Putem calcula oare intensitatea fiorilor imprumutati de la caldura ta sufleteasca?
Putem face ORICE atata timp cat exista doua conserve,o sfoara si...!Inchei inclinandu-ma sortii care,de data asta,mi-a zambit!
pam pam

P.S.Imaginile vizuale ale acestui articol au fost facute de el.

Niciun comentariu: