luni, 10 martie 2008

de ce e atat de mare un harciog mic?

Consultand cartea de bucate a electronicii excesive din care rezulta un poliester al radacinii medicale,aflam k harciogul este un animal senzorial ce dispune de aripi cognitive facute din creier de peste famblat extra-viral al conjunctiei matrimoniale.
Cum arata acest animal alcoolic inserat in plante de mucegai topit,numit harciog?
Pai...sa incep cu acel minuscul cap de lumanare format din 2 urechi de trilogii asemanatoare fiind k o pereche de sah a constitutiei romaniei.Are un gigantic nas cu 10 nari a cate 20 de orase,avand sediul general la moscova.Impartind la numarul factorial al parazitilor geniali si inmultind creaturile feminine intre ele,rezultatul este....un corp!Da,un corp format din 3 salarii vertiginoase adunate cu forma generala a agriculturii.Suprafetele carbo-gazoase din corp duc spre aerisiri ale lichidelor satisfacatoare menite sa aduca scrisori copiilor!Fiind un animal exclusivist,harciogul,are in incaperea lui extra-scolara si niste picioare.Acestea sunt stitlistic alcatuite din piramide in forma de pelerina dreptunghiulara,care cuprind mai multe excese de bautura si dinamita.Unghiile picioarelor,frumos renovate,au o tenta personalizata de intestine ale unui mamifer personalizat.Blana harciogului este putin aromata si indragostita de vremea microfoniei extravagante.Amintindu-ne de mustatile de plastilina cofeinizata,le putem descrie k fiind un exces de zeama impietrita cu o gradina de pasari rozatoare.Acestea nu ne impiedica sa zicem k harciogul este un animal din lumea a 3-a,provenind din alaska,avand insusiri de perimetru strict organizat in turme de clisma ruseasca.
Creierul animalului irefutabil intelegea de ce totul pare mare atunci cand esti mic.

Un comentariu:

sparks-and-fireworks-based spunea...

ideea era sa ne bagi pe toti in ceata nu? sa ne aburesti pe toti cu o harababura de cuvinte?? pt k tin sa te anunt k la mn a functionat... :D
pupici pufosi! :*