luni, 10 martie 2008

Cornuletz cu lapte

Cornuletzul este un produs toxico-alimentar cu gauri negre,ce contine o nebulozitate gazoasa accentuata si o atmosfera precipitata a lucrurilor din camera.Avand un continut contrastant al tehnologiei psiho-analitice,cornletzul este alcatuit,structurat si totodata format din 3,uneori 4 parti:
-prima parte,numita si partea secundara este cea mai prima,formata din celule marcate de hemoroizi globali ai universului.Este cea mai principala si importanta parte captivanta si mirobolanta a sec.20.i.Hr.
-a 2-a parte prezinta mai multe caracteristici si trasaturi ale fluidelor pedagogice.Are in reprezentarea ei accesorii ale vietii economico-politico-sociale fiind una dintre cele mai hexagonale parti ale cornuletzului.
-a 3-a parte are in componenta sa epuizata 3 specii de buletine in forma de disc trapezic.
Unind aceste 3 parti obtinem cornuletzul propriu-zis in trepte de scari paradoxale.
Laptele este tot ce poate fi mai frumos si minunat si extraveral si fantastic si cel mai important lucru,provine si din sanul mamei,vacii,caprei,tuturor mamiferelor inundate si inserate.
Laptele contine amino-acizi si PH neutru ce are si balsam (2 in 1).Spre deosebire de alte bauturi alcoolice de hidrogen sulfurat+zinc,laptele este mai altfel in sensul k,dak bei acest produs etichetat si cercetat care contine baze de date intr-un automobil folosit si uzat,ramai intr-o forma de zile mici de dimineata pana la ora 13.30,devenind un tip(sau un individ)rautacios,melancolic si strigator la cer.
Impreuna aceste 2 mici fantezii exorbitanta(laptele si cornuletzul)sunt produsul unei fecundatii inselatoare ce dau organismului uman o bunadispozitie raufacatoare si ajuta la formarea si binefacerea pilulei contraceptive.

Niciun comentariu: