duminică, 26 aprilie 2009

De ce s-a inventat Ministerul Educatiei si Cercetarii?


Am pornit cu totzii de la capat si am descoperit ceva impresionant:Elodia traieste,dar nu foarte bine si are 2 case:un apartament si o casa.Da,e adevarat ca mie nu-mi trebuie scoala in viata si ca totul se rezuma la 1 HALBA DE VIN CU TOVARASII!
Am intrebat ce e dragostea si mi s-a raspuns :"don't worry,there's no sugar!"Mi-am inchiriat o masa la terasa,dar totul s-a prabusit cand si-au bagat....banii in buzunar de frica vremurilor cu hoti si violatori.
Ar fi imprevizibil sa descopar cine a inventat cizma,dar marimea sosetei e foaaaarte importanta intr-o relatie.-think about it-
"-M-a muscat o albina!"-propozitie extrem de falsa,deoarece albina n-are dinti,ea doar inteapa cu acul ei.
Ziceam sa-mi las cioc sau barba,dar n-am observat ca-l inteapa pe profu' de psihologie la inima si m-am urcat in corcodus.Aia care au stupi se numesc "stupizi".Sigur ca am injurat-o pe doamna de la laptarie pt ca mi-a vandut un tron din lemn de fier.
Am un poster cu Wash'n'Go si un tricou cu Delma sandwich.
Marea Neagra nu-i albastra si de-aia Romtelecom a redus convorbirile intra-judetene doar pentru somalezi.Sunt urata si nimeni nu ma vrea si asta nu depinde de mama natura,ci de mama surorii mele.
Am facut un remix la piesa "Dumnezeu e baiat de cartier"sau "God is a dj".Din partea lui Sarpe pt toti cei care il cunosc,manele la greu si fetite usoare.
Am luat tauru' de coarne si am pus picioru' in prag(observati multitudinea de "apostroafe"din propozitia precedenta)
Mi-am adus aminte de mlastina aceea in care mi-am pierdut cheia de sub dulap si mi-am zis:Cum e sa ai un ochi la ceafa?
O sa-mi introduca cenzura!Nu mai suport!

Niciun comentariu: