luni, 6 februarie 2012

Crosetand note muzicale pe portative


Printesa de gheata se desparte de el surazand.Destinul le intinsese o cursa.Stia,ca acolo undeva va sta in umbra cruda a ghetii si va cunoaste implinirea eterna.
Doar o primavara trecuse.Mai era ceva pana la revenirea glasurilor asurzitoare ale pamantului.Speranta atmosferei oferea o dorinta imbietoare.
Sa dezbatem problema altfel...daca prin urmare a unui fapt implinit,din cele doua necunoscute ale ecuatiei,una va aparea cu un suras obraznic si dur in suflet?
Pariul vietii nu tine intotdeauna cont de intrigile societatii moderne capabile sa faca sa fie valuri in mare.
Contractul de supravietuire pe care il semnam,inconstienti,cu Zeul Suprem ne arata calea spre tentatie sublinimala facand,totusi,slalom printre soldatii teatrului global.Semnul de intrebare se pune involuntar la cerintele consumatorilor bisexuali.Pozitia ramane intotdeauna aceeasi.
Daca-i spun sa incetam cu discutiile de orice gen,oare ma crede ca fiind o banala psihotica?
Imi place sa cred ca gandesc,dar de cele mai multe ori neuronii traverseaza stari de spirit diferite care nu te ajuta intotdeauna sa traiesti adrenalina de care ai parte,cand ai parte.
Exista un final care ti-a fost scris pe o piatra funerara ce asteapta sa fie lucrata de mainile unui profesionist?Zapada se topeste si lasa ca amanet oasele rupte si traumele bolnave ale indivizilor creatori.
Ma inclin.Comentariile vor avea de suferit daca vor trai in apropierea laturilor invizibile.Retrag.

Niciun comentariu: