miercuri, 6 iunie 2012

Patru pisici si un fier de calcat :)

Purtand vantul in par,consider ca tot ceea ce este,exista.Mirajul si exceptia sunt cele mai inalte principii impuse de eul suprem.Conditia umana e conditionata de discursuri imperative care contin stari emotionale distructive.Inclin sa cred ca ideea de baza este intotdeauna periclitata de aparitia omenirii.
Fiinte care nu merita sa distinga culorile traiesc,din pacate,printre noi.
Calamitatile sunt dispuse sa reduca bataile inimii pana la disparitia ultimei suflari.Perioadele de acomodare sunt mereu binevenite.Promisiuni sunt facute nu numai ortografic,ci si mental vorbind.
Hai sa dam vina pe soarta,karma,pe Marte pentru fericirea clipelor petrecute impreuna.A fi fericit este o vina.Cheltuim sentimente si profitam de bautura pentru a asculta linistea sufleteasca ce ne invaluieste numaidecat.
Motivele sunt multe ,cauzele sunt putine.Ne eliberam de uneltele care ne sapa viata si ne administreaza trairi incomparabile.
Sunt vinovata,facand referire la faptul ca fericirea este o vina.
Culorile sunt importante.
Liberatea de asociere a punctelor extreme este,de fapt,o asociere a gandurilor si a psihozelor negative deduse de creierele noastre.Pasul cel mai simplu de facut este de a ne acumula cunostiintele si de a inlatura chimia dintre cele doua mari audiente ale lumii.

pam-pam

Niciun comentariu: